Wie is Van Rijn Onderhoud?

Over ons

De beste dakdekker
voor de beste klanten

Van Rijn Onderhoud is een allround dakspecialist en staan voor kwalitatief goede daken, innovatieve oplossingen en langdurige relaties. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, waarbij klanttevredenheid en kwaliteit voorop staan. Zoals de naam doet vermoeden is ons werkgebied door héél Nederland.

Als je vragen of ideeën hebt die je wilt delen, stuur dan een bericht. Voor meer specifieke zaken kunt u telefonisch contact met ons opnemen

Van Rijn Onderhoud is een allround dakspecialist en staan voor kwalitatief goede daken, innovatieve oplossingen en langdurige relaties. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, waarbij klanttevredenheid en kwaliteit voorop staan. Zoals de naam doet vermoeden is ons werkgebied door héél Nederland.

Wat klanten over ons zeggen

Wij bieden uitstekende service voor je dakwerkzaamheden.

Chris Wismans
Chris Wismans
2023-11-04
super bedrijf afspraken nagekomen en alles super gemaakt. Aanrader voor iedereen.
Damien Karoum
Damien Karoum
2023-10-26
goede nette mensen.probleem snel gevonden en netjes opgelost. Ook onze dakkapellen netjes bekleed en de daken geisoleerd en gebrand. Het is weer lekker wonen hier
Nancy van Dalsen
Nancy van Dalsen
2023-10-26
Ons dakraam van de overkapping lekte, binnen 1 dag gerepareerd. Super snelle service! Bedankt
richard vd heijden
richard vd heijden
2023-10-14
Super bedrijf aardige mensen. Beveel ze zeker aan vakmanschap
Denise Van vliet
Denise Van vliet
2023-10-10
Zeer tevreden over de proffesionaliteit van deze jongens. Na jarenlange onopgeloste lekkages en 3 bedrijven verder zijn wij via via terecht gekomen bij de uitvoerder van Rijn. Na een inspectie op locatie waar zeer goed de tijd voor werd genomen en alles tot in details werd uitgelegd en met ons werd overlegd, kregen wij diezelfde dag nog een offerte toegestuurd. Door de fijne uitleg en zienbare expertise bij de inspectie was ons vertrouwen gewekt en zijn wij akkoord gegaan. Een midweek later stonden ze met 3 man op ons dak. Ze hebben alles gedetecteerd en gerepareerd en zelfs met een flink regen seizoen hebben wij geen lekkage meer gehad. Uiterst tevreden met deze vriendelijke proffesionals, wij raden dit bedrijf ten zeerste aan!