Dakkapellen bekleden

Dakkapellen bekleden

Van Rijn Onderhoud is uw toonaangevende expert in dakbedekking, bekend om onze ongeëvenaarde expertise en toewijding aan topkwaliteit. Als een jong en energiek bedrijf, streven we naar niets minder dan uitmuntendheid, innovatie in onze oplossingen, en het bouwen van blijvende relaties. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland, waarbij we klanttevredenheid en hoogwaardige afwerking altijd als onze prioriteit beschouwen. Met Van Rijn Onderhoud kiest u voor betrouwbaarheid en vakmanschap in dakbedekking.

 • Nr.1 Dakbedekker van NL
 • Bied kwaliteit
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Dakdekkersdiensten
 • 100 + afgeronde projecten
 • Schade Dakreparatie

Gratis offerte aanvragen

  Wat klanten over ons zeggen

  Wij bieden uitstekende service voor je dakwerkzaamheden.

  Chris Wismans
  Chris Wismans
  2023-11-04
  super bedrijf afspraken nagekomen en alles super gemaakt. Aanrader voor iedereen.
  Damien Karoum
  Damien Karoum
  2023-10-26
  goede nette mensen.probleem snel gevonden en netjes opgelost. Ook onze dakkapellen netjes bekleed en de daken geisoleerd en gebrand. Het is weer lekker wonen hier
  Nancy van Dalsen
  Nancy van Dalsen
  2023-10-26
  Ons dakraam van de overkapping lekte, binnen 1 dag gerepareerd. Super snelle service! Bedankt
  richard vd heijden
  richard vd heijden
  2023-10-14
  Super bedrijf aardige mensen. Beveel ze zeker aan vakmanschap
  Denise Van vliet
  Denise Van vliet
  2023-10-10
  Zeer tevreden over de proffesionaliteit van deze jongens. Na jarenlange onopgeloste lekkages en 3 bedrijven verder zijn wij via via terecht gekomen bij de uitvoerder van Rijn. Na een inspectie op locatie waar zeer goed de tijd voor werd genomen en alles tot in details werd uitgelegd en met ons werd overlegd, kregen wij diezelfde dag nog een offerte toegestuurd. Door de fijne uitleg en zienbare expertise bij de inspectie was ons vertrouwen gewekt en zijn wij akkoord gegaan. Een midweek later stonden ze met 3 man op ons dak. Ze hebben alles gedetecteerd en gerepareerd en zelfs met een flink regen seizoen hebben wij geen lekkage meer gehad. Uiterst tevreden met deze vriendelijke proffesionals, wij raden dit bedrijf ten zeerste aan!